Produktaktuellt - Sök leverantörer, produkter och fabrikat!

Senaste nytt

Inbjudan - Överlämning av åkerinäringens färdplan för fossilfri konkurrenskraft till regeringen

2018-04-20
Sveriges Åkeriföretag har, liksom 8 andra branscher, arbetat med att ta fram en färdplan där vi beskriver vår väg för att nå fossilfrihet samtidigt som vi stärker vår konkurrenskraft. Välkommen att delta vid samtliga branschers överlämnande som sker till statsminister Stefan Löfven och minister för klimat och internationellt utvecklingsarbete Isabella Lövin. ​ Läs mer.

​Tema medtech – fokus på revolutionerande omvandlingar på ny temadag på S.E.E. den 26 april

2018-04-20
Vården är inne i en snabb omvandlingsfas. AI (Artificiell Intelligens), robotik och utvecklingen av lösningar för e-hälsa är några av områdena i fokus på S.E.E., Scandinavian Electronics Event. I år innehåller eventet en ny temadag för medtech den 26 april. Läs mer.

Nyhet för bostadssäljare: Styla bostaden digitalt

2018-04-20
Att anlita en stylist inför en bostadsförsäljning är sedan länge etablerat och används ofta för att öka intresset från spekulanter. Nu erbjuds bostadssäljare en ny möjlighet – att göra en styling digitalt. För att testa konceptet och visa på potentialen så har Fastighetsbyrån stylat en bostad digitalt - i tre olika stilar. Läs mer.

Ford Mustang är världens mest sålda sportbil för tredje året i rad

2018-04-20
Under 2017 såldes 125 809 Ford Mustang fastback och cabriolet i över 146 länder, och modellen är därmed världens mest sålda sportbil för tredje året i rad. Bilen fortsätter även göra succé i Sverige. Med 512 sålda exemplar i Sverige förra året är den även landets mest sålda sportbil. Läs mer.

690 gram gjorde stor uppmärksamhet på Nordbygg

2018-04-20
BootCompany drog med sin extremt lätta skyddsstövel Crosslander Nordic mycket uppmärksamhet på Nordbygg Läs mer.

Hemtrevlig mix i ny butik i ReTuna Återbruksgalleria

2018-04-20
Gillar du inredning, retroprylar och ekologiskt odlade blommor? Då är nya butiken Ecohome i ReTuna Återbruksgalleria något för dig. - Vi vill visa att det går att skapa en mer hållbar livsstil, med genomtänkta alternativ till det vanliga utbudet, säger Maria Larsson som driver butiken tillsammans med sin syster Karin Larsson. Läs mer.

Brand i pelletsanläggning på Cementa i Slite är under kontroll

2018-04-20
​En mindre brand upptäcktes under morgonen, cirka 07:20, av Cementas egen personal på fabriken i Slite. Branden hade uppstått av ännu ej klarlagda anledningar i en anläggning för krossning av bränslepellets (2/3 biobränsle och resten utsorterade brännbara fraktioner). Räddningstjänsten anlände cirka 8:00 och bedömde att branden var under kontroll. Läs mer.

Återvinningsstation tas bort i Nacka

2018-04-20
Återvinningsstationen vid Nacka Forum i Nacka stängs den 27 april på grund av uppställning av byggbodar på platsen. Ersättningsplats är anvisad och byggprocessen startad, men när den etableras är i dagsläget oklart. Tills vidare hänvisar Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, alla återvinnare till närliggande återvinningsstation vid Ica Maxi i Skvaltan. Läs mer.

DELÅRSRAPPORT FÖR DUNI AB (PUBL) 1 JANUARI – 31 MARS 2018

2018-04-20
Resultat i nivå med föregående år trots höga massapriser Läs mer.