Produktaktuellt - Sök leverantörer, produkter och fabrikat!

Senaste nytt

Isabelle Karlebo har anställts på Fox Design kundtjänst.

2017-05-29
Isabelle Karlebo har anställts som kundtjänstmedarbetare. Isabelle har tidigare jobbat med kundtjänst i olika företag. De senaste åren har Isabelle studerat kulturvetarprogrammet på Stockholms universitet. Konstvetenskap var huvudämnet i vilket Isabelle skrev sin kandidatuppsats. Isabelle Karlebo, 08-440 85 40 Läs mer.

Söderlunds Rör i Tierp tar över efter konkursdrabbade Asplunda VVS i Uppsala

2017-05-29
Nu står det klart att kedjans medlem i Tierp Söderlunds Rör tar över konkursdrabbade Asplunda VVS verksamhet i Uppsala. VD Magnus Högberg informerar att Uppsala-bolaget kommer drivas som en filial. - Vi är glada att vi får behålla och utveckla Uppsala vidare inom Comfort-kedjan, säger Göran Swedérus. Läs mer.

Renault Captur i uppfräschad version

2017-05-29
Förra året var Renault Captur Europas mest framgångsrika crossover med 215 670 sålda bilar. Nu har succémodellen genomgått en facelift med bland annat nya framljus, ny grill och uppgraderad interiör. I juli månad lanseras modellen i Sverige. Läs mer.

MILWAUKEE® LANSERAR TRE NYA KRAFTFULLA TRÄDGÅRDSVERKTYG I M18 FUEL™ SERIEN

2017-05-29
Milwaukee gör en stark lansering på marknaden med tre nya trädgårdsverktyg: M18 FUEL™-grästrimmern, M18 FUEL™-lövblåsen och M18 FUEL™-häcksaxen. Läs mer.

Undersökning från HBM visar: Video i datainsamling tar fart

2017-05-29
En färsk undersökning av test- och mätföretaget HBM indikerar att användningen av video accelererar i datainsamling. Studien visar att nästan hälften av respondenterna (47%) redan idag använder sig av video i datainsamling för test och mät. I undersökningen uppger 54 procent av de svarande att de förväntar sig att videoanvändningen i deras organisationer ska öka kommande år. Läs mer.

Ny arena för förbättrat samarbete inom livsmedelssektorn

2017-05-29
Orkla är ett av flera företag och organisationer inom livsmedelssektorn som har startat ett gemensamt arbete och en nya arena för förbättrad samverkan. Representanter från Orkla, Lantmännen, Arlafoods, HKScan, Oatly, LRF och Axfood har formulerat en avsiktsförklaring som inkluderar både en vision för den svenska livsmedelssektorn samt vad svensk livsmedelsproduktion kan åstadkomma. Läs mer.

​Nu finns P-märkta uterum på marknaden

2017-05-29
Nu lanserar flera tillverkare P-märkta uterum. Märkningen innebär att uterummen har gått igenom kvalitetskontroller utförda av en oberoende part, i detta fall forskningsinstitutet RISE. För konsumenterna innebär märkningen ökad trygghet. Läs mer.

Vinnare av Swecos Hugopris visar att innovationskraft och smarta idéer driver samhällsutvecklingen f

2017-05-29
Sweco belönar årligen innovativa och hållbara idéer för samhällsutveckling med Hugopriset. Vi kan nu avslöja att vinnarna av årets inspiratör delas mellan Emma Enebog, Myrorna och Cradlenet och Jakob Trollbäck, The New Divison by Trollbäck+Company. Årets innovatör tilldelas den samägda solcellsparken Solar Park och årets student går till Marika Karras och Kari Ella Read, Lunds tekniska högskola. Läs mer.